Fellinger Transport
Geniet jij ook zo van een mooi lopende vrachtwagen? Wil jij jouw technische kennis inzetten en lekker klussen aan de vrachtwagens en opleggers in een volledig nieuwe werkplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Ik wil monteuren

Werken bijFellinger

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis

Hoe ziet het werk eruit als internationaal chauffeur eruit?

Uitdaging is wat het werk als internationaal chauffeur bij ons kenmerkt. We transporteren koel- en vriesgoederen vanuit onze standplaats Kampen naar de binnensteden van Europa. Daarbij hebben onze chauffeurs veel contact met klanten en manoeuvreren ze zich door deze plaatsen. Dit maakt het werk leuk en uniek. Wekelijks bevoorraden onze chauffeurs met zijn allen ruim 1200 tevreden klanten door heel Europa!

Je eerste werkweek als internationaal chauffeur bij Fellinger Transport

Als je bij ons komt werken als internationaal chauffeur vertrek je doorgaans vanaf onze vaste standplaats in Kampen. Daar staat je vaste vrachtwagen geparkeerd en kun je jouw privéauto achter het beveiligde hek bij ons pand parkeren zolang je op rit bent.

De eerste rit rij je met een ervaren chauffeur mee als mentor, hij vangt je op en zal je wegwijs maken in alle dingen waar je op moet letten om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen gaan jullie laden en zal de chauffeur uitleg geven over de app die wij op dit moment aan het implementeren zijn. De bedoeling van deze app is om papierloos te kunnen rijden. Deze app registreert de uren en hierin kunnen ritlijsten worden afgevinkt.

Tijdens de rit rijden jullie naar de binnensteden van Europa en zien jullie veel klanten. Jouw mentorchauffeur zal je aanwijzingen geven over waar je handig kan staan voor het lossen. Zo leer je de ritten kennen. Er is veel onderling contact en de planning is altijd bereikbaar.

Eenmaal klaar met het lossen van de orders en helemaal leeg, dan laten chauffeurs dit aan de planning weten en zij zorgen voor informatie over de terugrit en eventuele retourvrachten. En weer terug op Kampen? Dan krijgen jullie de laatste instructies van de planning, tanken jullie af en zien we je weer bij een volgende tour. Sommige touren zijn lang, anderen kort, daarom rij je soms één en soms twee touren in de week. Ben je al heel ervaren en rijdt er niemand met je mee, dan krijg je altijd een telefoonnummer van een chauffeur die de route goed kent. Deze chauffeur zal jou dan zo goed mogelijk begeleiden. Samen met de andere chauffeurs en de planning komen we er altijd uit.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze chauffeurs. Het internationale werk is uitdagend en dit proberen we voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.. Soms is het nodig om wat dichter bij huis te blijven door bijvoorbeeld een afspraak bij de tandarts, fysio of andere privé aangelegenheid, dan houden wij hier rekening mee. Daarvoor vragen wij wel van onze mensen dit ruim van tevoren aan te geven. In overleg is bijna alles mogelijk.

Het materiaal waar je mee werkt

Dat al onze chauffeurs goed materiaal hebben, vinden wij erg belangrijk. Om veilig te kunnen werken zorgen wij voor veiligheidsschoenen. Wij zorgen daarbij dat iedereen zoveel mogelijk op zijn vaste vrachtwagen rijdt, met zoveel mogelijk je eigen oplegger en elektrische pompwagen. Dit werkt wel zo prettig.

Ons wagenpark bestaat volledig uit moderne EURO 6 wagens. De multitemp opleggers beschikken over laadkleppen, zijdeuren en elektrische pompwagens voor de winkelbevoorrading. De multitemp opleggers kunnen gescheiden worden door een schot. Zo kunnen de goederen op verschillende temperaturen worden vervoerd. De temperaturen van de twee compartimenten kunnen we realtime uitlezen via de website.

Om het werk te vergemakkelijken en zo min mogelijk papier te gebruiken, gaan wij gebruik van een registratieapp. Hierin krijg je van de planning ritlijsten toegestuurd die in de app kunnen worden afgemeld. Ook zul je jouw activiteiten hierin registreren zodat je uren worden bijgehouden voor de loonadministratie.

WhatOur Clients Say

Neem contact op

CV